Kopers van een appartement aan het woord

13 juli 2023

Ad (55) en Ingrid (53) van Sprang wonen heerlijk in hun vrijstaande huis aan de rand van Tilburg, tegen Goirle aan. Eigenlijk waren ze helemaal niet zo bezig met een nieuw huis. Gelijkvloers wonen was iets voor later. Dat er maar weinig dingen zijn die zich laten plannen, blijkt maar weer. De appartementen Leijzicht van Land van Anna kruisten het pad van het stel en per direct waren ze verliefd.

“Dit is precies wat we in de toekomst willen. Wachten zou betekenen dat we onszelf een parel zouden ontzeggen. Ook al was de timing slecht en hadden we het op dat moment allebei heel druk, we hebben toch besloten om ons in te schrijven. Nooit hebben we één seconde spijt gehad. Elke dag voelen we ons blijer met onze keuze. We kunnen niet wachten om straks op ons fantastische balkon te zitten met een wijntje en te genieten van het unieke uitzicht op de natuur van het Beekdal en Landgoed Gorp en Roovert. Onze beide zonen staan volledig achter ons plan. Ze vinden dit echt een goede beslissing. Dat zij dat zo zien, sterkt ons.” 

Midden in de natuur en zo bij de winkels
Ad en Ingrid zijn gecharmeerd van Land van Anna. "We vinden het een mooie ontwikkeling, zo midden in de natuur én heel dicht bij het winkelcentrum Hovel in Goirle, waar we nu al boodschappen doen. Bovendien ben je vanaf hier zo in Tilburg. We zijn geboren en getogen Tilburgers, dus we willen altijd de stad in de buurt hebben. Voor ons biedt Land van Anna echt het beste van twee werelden." 

Meer leefruimte dan we nu hebben
“Wij vinden de uitstraling van Leijzicht heel mooi en passend in het natuurgebied: chic, kleinschalig, open en warm. De grote ramen van ons appartement zorgen voor prachtige lichtinval en een vrij, panoramisch uitzicht over de natuur. En weet je wat zo fijn is? We krijgen meer leefruimte dan we nu hebben, dus we gaan er op vooruit. Ook qua comfort trouwens, want alles is nieuw en duurzaam. We krijgen een warmtepomp, vloerverwarming en vloerkoeling. Over de toekomst hoeven we ons geen zorgen te maken. Onze jongste zoon verhuist mee en krijgt straks een eigen badkamer. Wat een luxe!” 

Nu al leuk contact met toekomstige buren
Als we het stel horen praten, laat de toekomst zich bijna uittekenen. Dit wordt puur genieten. Ad en Ingrid hebben er in ieder geval veel zin in. "We hebben tijdens de kopersbijeenkomst al veel toekomstige buren ontmoet en hebben inmiddels leuk contact met hen. We wisselen informatie en tips uit. We hopen dat dit contact in de toekomst alleen maar beter wordt.”

Ook interesse in een appartement?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit interview en ben je benieuwd naar het actuele aanbod? Bekijk het op de woningenpagina. Voor vragen neem je vrijblijvend contact op met Van de Water Makelaars.

E: nieuwbouw@vandewatergroep.nl
T: 013 - 5 952 952