Appartementen Leijzicht (in verkoop)

Wonen met uitzicht over het Beekdal en Landgoed Gorp en Roovert in een modern vormgegeven appartementengebouw met luxe appartementen en penthouses. Woon je in Leijzicht dan is comfort en luxe een gegeven. De glazen gevels van vloer tot plafond zorgen voor een geweldig panoramisch uitzicht. Naast de royale living en eetkeuken is het ook buiten ontspannen en genieten op het grote en zonnige privé-terras met vrij uitzicht over de natuur en het Beekdal van de Nieuwe Leij.

Kenmerken:

  • Appartementen in drie verschillende uitvoeringen
  • Twee 'vrijstaande' penthouses met zeer ruime dakterrassen
  • Twee privé parkeerplaatsen in de halfverdiepte stallingsgarage
  • Eigen privé berging in de stallingsgarage
  • Collectieve bodemwarmtepomp met vloerverwarming en -koeling
  • Inclusief sanitair, tegelwerk en een keukencheque ter waarde van € 10.000 incl BTW.
Enthousiast interview met kopers
Wij interviewden enthousiaste kopers van een van de appartementen: "We kunnen niet wachten om straks op ons fantastische balkon te zitten met een wijntje en te genieten van het unieke uitzicht op de natuur van het Beekdal en Landgoed Gorp en Roovert." Ben je nieuwsgierig naar het hele interview? Je lees het op de nieuwspagina.
 

Woonoppervlakte circa 162 - 245 m2
Prijzen vanaf € 875.000,-

Interactief aanbod

Je kunt de appartementen aanklikken voor uitgebreide verkoopinformatie en de actuele stand van de verkoop. 

De verkoop van Land van Anna Fase 1 is in volle gang. Volg de stand van de verkoop via de interactieve kavelkaart. De kleur geeft aan of het bouwnummer te koopgereserveerd of verkocht (onder voorbehoud) is. Gebruik het filter om het aanbod te tonen dat aan jouw voorkeuren voldoen. Neem contact op met de makelaars voor meer informatie.