Op Land van Anna smelt de dorpse gezelligheid van Goirle samen met de prachtig groene natuur van Landgoed Gorp en Roovert en het beekdal van de Leij. In het dorpcentrum van Goirle zijn meer dan genoeg voorzieningen, zowel voor een gezellige avond met vrienden als scholen en sport voor de kinderen. Geniet van de prachtig groene omgeving of fiets naar Tilburg en ontdek deze bruisende Brabantse stad.

De Locatie

In de buurt

Eten en Drinken

In Goirle zijn tal van gezellige cafés, restaurants en terrassen. Een lekker hapje eten bij Flanders, in de zon op het terras bij Mozes, echt Italiaans genieten met een goed glas wijn bij Renzo of een bierproeverij in het bierhuis van Brouwerij Nicolaas: in de nabijheid van je nieuwe woning zijn meer dan genoeg opties om van te genieten!

Natuur

Op Land van Anna krijgt de natuur het voor het zeggen. Naast het project zelf met de natuurontwikkeling is ook haar omgeving groen. Natuurpoort de Roovertsche Leij is hét startpunt voor een prachtige fiets- of wandeltocht. Dwars door het gebied slingeren riviertjes, ook wel ‘Leijen’ genoemd, die deze streek, samen met vennen, heide en bossen, zeer afwisselend maken.

Scholen

In de omgeving van Land van Anna is het ook voor de allerkleinsten goed vertoeven. Zo zijn er tal van scholen op loopafstand. Basisschool Kameleon en Jenaplan Basisschool de Kleine Akkers bevinden zich slechts op één kilometer van jouw nieuwe woning. Ook het Mill Hill college bevindt zich in Goirle.

Sporten

Op het gebied van sport is er een rijk aanbod in Goirle en haar omgeving. Van hockey bij M.H.C., een balletje slaan bij de golfclub of zwemmen bij Zwembad Waterspoor. Of ga je liever voetballen? Het veld van Blauw Wit is slechts vijf minuten fietsen. Ook vind je hier Sporthal de Wissel en Thermen Goirle voor een heerlijk dagje ontspanning.

Supermarkten

Het is praktische informatie maar wel goed om te weten: in de omgeving van Land van Anna vind je een breed aanbod aan supermarkten. Jumbo, Albert Heijn en Aldi bevinden zich allen op nog geen kilometer van Land van Anna. Ideaal voor de grote boodschappen of om nog snel dat ene vergeten ingrediënt te halen.

Dagje uit

Naast genieten van de prachtige natuur is er nog meer te doen in de omgeving van Land van Anna. In twintig minuten fietsen sta je midden in Tilburg, een gezellige stad waar meer dan genoeg te beleven is: cultuur, natuur en vermaak voor jong en oud. Ook Safaripark de Beekse Bergen is op fietsafstand.