Sales Gallery Land van Anna

De sales gallery van Land van Anna is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van HAVEP aan de Bergstraat in Goirle. Tijdens speciale inloopuren kun je vrijblijvend een kijkje komen nemen. In de sales gallery is informatie beschikbaar over het actuele woningaanbod, kun je de wandgrote ''vogelvlucht'' van de nieuwe wijk en de maquette van appartementen Leijzicht bekijken. Ook zijn het Magazine Land van Anna en de verkoopbrochures beschikbaar. Het team van Van de Water Makelaars heet je graag van harte welkom.

Openingstijden Sales Gallery

Zaterdag 25 mei 2024 is de laatste openstelling geweest. Er zijn geen openstellingen meer.

Adres Sales Gallery:

Bergstraat 50, 5051 HC Goirle
1e verdieping (er is geen lift aanwezig)

Rondom de locatie

Met een wandeling door het gebied en langs de Nieuwe Leij krijg je nog meer zicht op de bijzondere kwaliteit van het wonen in Land van Anna. Het Beekdal en Landgoed Gorp en Roovert zijn gemakkelijk te bereiken via de Watermolenstraat. Aan je rechterhand ligt de bouwlocatie met de historische schoorsteen en boerderij van de oude textielfabriek.

Links ligt de tuin van Huize Anna. Deze wordt in de toekomst deels openbaar. Als je doorloopt richting de Nieuwe Leij krijg je prachtig uitzicht op de beek en het Beekdal. In de verte ligt Gorp en Roovert. 

Bekijk hier de wandelroute.

De sloop van de voormalige textielfabriek is afgerond. Het Beekdal wordt meer en meer zichtbaar. Online een kijkje nemen op de locatie en de sfeer proeven? Bekijk hier de gebiedsvideo

Parkeren auto

Parkeren is mogelijk aan de Bergstraat. Tevens vind je op circa 100 meter afstand parkeerterrein Waterspoor op de hoek van de Bergstraat en de Parallelweg. Fietsen kunnen langs de gevel worden geplaatst.

Openbaar vervoer

Bus 295 stopt in de Bergstraat.

Verkoop

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
nieuwbouw@vandewatergroep.nl
Telefoon 013 - 5 952 952

Verkoop appartementen Havephof (CPO)
Miranda van den Berg (kopersadviseur)
info@havephof.nl