Feestelijke viering van de start van de bouw

11 september 2023

Vrijdag 8 september was een bijzonder moment voor Land van Anna! Wilma Wonen, CRA Vastgoed en bouwbedrijf Huybregts Relou vierden, samen met wethouder Franssen-du Maine, woningcorporatie Leystromen, de kopers en andere betrokkenen, de start van de bouw. De sfeer was goed, het weer was fantastisch en de kopers waren heel blij.

Het was een gezellige drukte op de bouwplaats van Land van Anna. Na een speech van wethouder Franssen-du Maine van de gemeente Goirle richtte Michiel Jongmans, algemeen directeur van CRA Vastgoed, zich tot de aanwezigen. Vervolgens werd er gezamenlijk geproost op een succesvolle voortgang van de bouw. Aansluitend was het tijd voor de feestelijke handeling. Met hulp van kopers stortten de wethouder en Michiel Jongmans de fundering van een van de nieuwbouwwoningen, als een symbolische start van de bouw. De middag werd afgesloten met een gezellige borrel waar de kopers (nader) kennis konden maken met hun toekomstige buren. Wij kijken terug op een hele geslaagde middag!

De bouw van de woningen
In juni 2023 is de eerste paal geslagen van de appartementen en de twee-onder-een-kapwoningen en in het najaar volgt de aanvang van de bouw van de vrijstaande villa’s. De prognose van de start van de bouw van verkoopfase 2, deelgebied Rondom de Fabriek, is het eerste kwartaal van 2024. Als alles volgens planning verloopt worden de eerste woningen de eerste helft van 2025 opgeleverd.