De 10 voordelen van nieuwbouw

21 februari 2023

Een nieuwbouwhuis is een huis zonder zorgen waar je geen omkijken naar hebt. Alles is nieuw, alles doet het. Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwbouwhuis in Land van Anna? Wij hebben de 10 voordelen van nieuwbouw voor je op een rijtje gezet.

Echt nieuw
100% nieuw, hoe fijn is dat. Alles schoon, fris en helemaal gebaseerd op je eigen wensen, eigen indeling en materialen, eigen kleuren en eventuele extra opties. Je hebt alle ruimte voor al je woonwensen.

Je betaalt geen overdrachtsbelasting
Een nieuwbouwwoning is vrij op naam, waardoor er geen overdrachtsbelasting verschuldigd is. Dat is snel verdiend.

Een duurzame keuze
Duurzaam is een breed begrip. Bij dit punt gaan we in op de bouwtechniek en de materialen. De huizen in Land van Anna worden volgens de nieuwste en slimste technieken gebouwd, waardoor de isolatie en ventilatie bijzonder duurzaam zijn. Ook de materialen die we kiezen blijven lange tijd mooi en zijn milieuvriendelijk. En dat maakt dat je hier heel comfortabel woont en daarbij het milieu spaart.

Nieuwbouw is veilig
De nieuwbouwwoningen in Land van Anna voldoen volledig aan de modernste veiligheidseisen. Zo passen we bijvoorbeeld het nieuwste hang- en sluitwerk en rookmelders toe.

Uitstekend geïsoleerd
Ten opzichte van oudere woningen houdt een nieuwe woning warmte binnen, hitte en tocht goed buiten én dankzij slimme toepassing van isolatiematerialen is een nieuwbouwwoning ‘stiller’.

Nieuwbouw vergt nauwelijks onderhoud
Zeker in de eerste jaren brengt een gloednieuwe woning nauwelijks onderhoud met zich mee.  Onderhoudskosten en onderhoudswerkzaamheden, daar hoef je voorlopig niet op te rekenen. Buiten het jaarlijkse onderhoud.

Land van Anna is gloednieuw
Niet alleen je huis is nieuw. De hele omgeving wordt volledig nieuw aangelegd. Daar denken we heel goed over na, zodat Land van Anna klopt als geheel. Er wordt een bijzonder natuurrijk landschapsconcept toegepast dat aansluit op het nieuw ingerichte Beekdal. En we hebben goed nagedacht over de woonwensen van alle toekomstige bewoners. Uiteraard zetten wij hoog in op het benutten van de mooie omgeving en gunstige ligging van Land van Anna.

Garantie op nieuwbouw
Je nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met Woningborggarantie. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je daar geen gebruik van hoeft te maken. Maar is het nodig, dan kun je er binnen de garantietermijn een beroep op doen.

Nieuwbouw is gasloos
De huizen in Land van Anna zijn gasloos. Bij een gasloos huis kook je op inductie. Ook de verwarming gebeurt anders in een gasloos huis. De woningen in Land van Anna worden aangesloten op een warmtepomp en voorzien van vloerverwarming. Ideaal, want je hebt geen radiatoren meer in je huis. Alleen in de badkamer vind je nog een elektrische handdoekradiator. In de zomer is de comfortabele vloerverwarming in te zetten als vloerkoeling (behalve in de rij- en sheddakwoningen in fase 2).

Nieuwbouw heeft nog geen verhaal
Een nieuw begin, nieuwe kansen. Er zijn nog geen verhalen van vorige bewoners. Er is geen vergelijking en geen ‘weet je nog’? Je begint met een ongeschreven blad aan een mooie nieuwe toekomst. Net als alle andere buurtbewoners. Wat wordt jouw Land van Anna-verhaal?

Je leest meer over nieuwbouw en de voordelen ervan op: www.bewustnieuwbouw.nl