Verkoop in volle gang - eerste koopcontracten getekend

29 juli 2022

De verkoop van Land van Anna Fase 1 is in volle gang. Intussen zijn de eerste koopcontracten getekend. De kavels aan de Tuin van Anna zijn allemaal verkocht of gereserveerd. Op dit moment zijn er nog appartementen en woningen beschikbaar. Je kunt de stand van de verkoop volgen via de interactieve kavelkaart op de website.

Wil je weten of jouw droomwoning nog te koop is? Bekijk het aanbod op de website of neem contact op met Pieter, Claudia, Gijs of Saffira van Van de Water Makelaars. Zij informeren je graag over de mogelijkheden. Via de INTERACTIEVE KAVELKAART en de bouwnummeroverzichten op de website is de stand van de verkoop te volgen. Klik op de kavelkaart/vogelvlucht op het betreffende deelgebied. Het aanbod wordt dan zichtbaar.

Rood geeft aan dat de woning is verkocht (of onder voorbehoud). Kleurt het bouwnummer geel dan is de woning gereserveerd. De beschikbare woningen staan ''op groen''.

Zie je dat een van jouw woningvoorkeuren beschikbaar is, neem dan contact op met het team van Van de Water Makelaars op 013 - 5 952 952. Het kantoor is de hele zomer bereikbaar, zodat je altijd met vragen terecht kunt.