Informatie over hoe je je op de start verkoop kunt voorbereiden

15 juni 2022

Zaterdag 18 juni a.s. is het zover. Op de unieke locatie tussen Landgoed Gorp en Roovert en de Bergstraat, start om 11.00 uur de verkoop van de 1e fase van Land van Anna aan de Bergstraat (ter hoogte van nummer 50) in Goirle. Tijdens de verkoopdag zaterdag a.s. lichten we graag alle informatie toe en kun je vragen stellen aan het verkoopteam. De gedrukte magazines Land van Anna en de verkoopbrochure(s) liggen voor je klaar en het is mogelijk de locatie te bekijken.

Hoe gaat de verkoop in zijn werk

  • Alle verkoopstukken zijn vanaf zaterdag 18 juni online beschikbaar 
  • Per bouwnummer kun je het nieuwe woningaanbod bekijken en je voorkeur keuze(n) maken
  • Inschrijven kan via één van de digitale inschrijfformulieren in je persoonlijke account
  • Je kunt maximaal 10 voorkeuren aan ons doorgeven
  • De inschrijving sluit op maandag 27 juni 2022 om 12.00 uur
  • Uiterlijk 1 juli a.s. wordt bekend gemaakt of je een woning of kavel krijgt toegewezen


Financiële check? Zo werkt het

Het is altijd mogelijk dat er meerdere kandidaten zijn voor een bepaald bouwnummer (woning, appartement of bouwkavel). Voor ons is het van belang om te weten of kandidaten serieus zijn en in staat zijn de woning te kunnen financieren. Je hebt in het digitale inschrijfformulier daarom de gelegenheid om aan te geven of je bereid bent te kopen zonder een financieringsvoorbehoud. Natuurlijk kun je ook aangeven dat je wel een financieringsvoorbehoud in de overeenkomsten opgenomen wilt hebben. In dat geval geven we je de gelegenheid om een 'financiële check' te uploaden. (Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing verwijderen wij de gegevens van de financiële check uit onze systemen.)

Een 'financiële check' is een verklaring van een erkend hypotheekadviseur, bank of accountant waarin staat dat de aankoop van de woning of het appartement van je voorkeur financieel haalbaar is. Deze moet van een recente datum zijn en mag niet ouder zijn dan 2 maanden voor de inschrijfdatum. Door je gedegen voor te bereiden op de financiële haalbaarheid van de aankoop, kun je je kansen op je favoriete bouwnummer vergroten. Wil je meer weten, ook bijvoorbeeld over de verkoopwaarde van je huidige woning. De adviseurs en makelaars van Van de Water Groep kunnen je hierbij van dienst zijn. 

Persoonlijke account

Om je in te schrijven op het project heb je een eigen woonaccount nodig. Deze kun je hier aanmaken, 

Heb je vragen of is er iets onduidelijk?

We hebben zoveel mogelijk veelgestelde vragen al voor je op de website beantwoord. Zit jouw antwoord er nog niet bij dan kun je via je persoonlijke account  rechtstreeks vragen stellen aan de makelaars