Belangrijke info over de start verkoop op zaterdag 18 juni - meld je nu aan

10 juni 2022

Zaterdag 18 juni a.s. start de verkoop van Land van Anna aan de Bergstraat 50 in Goirle. Je kunt je nu gemakkelijk aanmelden voor de 18e in je persoonlijke account omgeving. Er is keuze voor een tijdsblok van een uur in de periode tussen 11.00 en 14.00 uur. Het verkoopteam van Land van Anna geeft je de 18e graag uitgebreide toelichting en beantwoordt al je vragen. Heb je nog geen eigen account aangemaakt? Lees hieronder hoe je dat alsnog doet. 

PERSOONLIJK ACCOUNT LAND VAN ANNA
Heb je nog geen persoonlijke account-omgeving voor Land van Anna. Maak dan direct een account aan. Hierin kun je ook je gewenste tijdsblok voor de start verkoop op de 18e kenbaar maken. Na aanmelding houden we je ook automatisch op de hoogte middels nieuwsbrieven en je ontvangt als eerste actuele informatie over de start verkoop. Wil je straks inschrijven voor het nieuwe woningaanbod, dan ben je met je persoonlijke account omgeving direct goed voorbereid. 

Via je persoonlijke account kun je je aanmelden voor de start verkoop op 18 juni aan de Bergstraat 50 in Goirle (de voormalige HAVEP-locatie). 
 

UITGEBREIDE VERKOOPDOCUMENTATIE
Tijdens de start verkoop op de bouwlocatie kun je direct ervaren hoe bijzonder het wonen in Land van Anna straks is. Je ontvangt het Magazine Land van Anna met informatie over het gebiedsconcept en natuurlijk alle verkoopdocumentatie van de verschillende woningtypen in fase 1. Op de locatie kun je kennismaken met de historische plek tegenover Landgoed Gorp en Roovert waar Land van Anna straks wordt gerealiseerd. Hier proef je de bijzondere sfeer langs het Beekdal en aan de Leij.