Maak kennis met het makelaarsteam van Land van Anna

12 april 2022

Het kopen van een huis, een appartement of een bouwkavel doe je meestal maar een paar keer in je leven. Het kopen van een woning of bouwkavel in een nieuwbouwproject als Land van Anna gaat ook net even anders dan het kopen van een bestaande woning. De toelichting op de verkoopinformatie, de contracten en begeleiding tijdens het keuze- en verkoopproces is in handen van Van de Water, een bekend makelaarskantoor met vestigingen in Tilburg, Breda en Oosterhout

Het makelaarskantoor heeft een grote naamsbekendheid in de regio en jarenlange ervaring bij de verkoop van nieuwbouwprojecten. Zij zijn dan ook bij uitstek dé partij die je van de benodigde informatie en van deskundig advies kan voorzien. Namens Van de Water Makelaars zijn Cees van de Water, Pieter Jacobs, Claudia Kranendonk-Geers en  Gijs van Rijswijk de verkopende makelaars. Dit nieuwbouwteam staat dan ook voor je klaar om je te begeleiden bij de aankoop van een woning, appartement of vrije kavel in dit schitterende project tegenover Landgoed Gorp en Roovert. Denk hierbij aan de ligging van de verschillende woonsferen in Land van Anna, de woningtypen, de kwaliteit van bouwen en de gebruikte materialen. Ook kan het makelaarsteam je alles vertellen over het verdere aankoopproces. Ze maken graag persoonlijk kennis.

Vrijblijvende waardebepaling eigen woning
Wij kunnen ons voorstellen dat je graag advies zou willen inwinnen over de waarde van je huidige woning. Voor een globale waarde indicatie klik je hier. Uiteraard kun je ook contact opnemen met Van de Water Makelaars voor een persoonlijke afspraak. De makelaars Paul Hulskes of Willem Snoeren komen graag vrijblijvend en kosteloos langs voor een opname van de woning in de regio Tilburg. Vanuit de vestigingen in Breda en Oosterhout wordt dezelfde service geboden voor woningen in deze omgeving.

Hypotheekadvies 
Het is ook mogelijk om een vrijblijvend advies in te winnen over je hypotheekmogelijkheden. Ook hierbij kan Van de Water van dienst zijn. Voor het maken van een afspraak voor hypotheekmogelijkheden kun je contact opnemen met Van de Water Hypotheken. De hypotheekadviseurs Claudia Haverland, Erik Peters en Bas Roelands staan voor je klaar!

De verkoop van Land van Anna vindt plaats vanuit de vestiging in Tilburg. Maar ook in de vestigingen in Breda en Oosterhout staan de adviseurs van Van de Water natuurlijk voor je klaar. Zij helpen je graag verder bij de keuze van jouw droomwoning!

Op de foto het team van Van de Water Makelaars van links naar rechts:
Staand: Willem Snoeren, Bart van de Water, Paul Hulskes, Vanessa Gans, Bas Roelands, Claudia Haverland, Claudia Kranendonk, Nikki Vermeeren, Fons van de Water, Cees van de Water
Gehurkt : Pieter Jacobs, Gijs van Rijswijk en Erik Peters.

Heb je nu al vragen? Neem dan contact op met het nieuwbouwteam of een van de andere adviseurs!

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
T (013) 5952 952
nieuwbouw@vandewatergroep.nl