Maak hier je keuze!

De verkoop van Land van Anna fase 1 en 2 is in volle gang. Volg de stand van de verkoop via de interactieve kavelkaart. Je kunt per deelgebied de woningen of appartementen aanklikken voor uitgebreide verkoopinformatie en de actuele stand van de verkoop.

Heb je interesse in één van de woningen? Maak dan een persoonlijk account aan via de aanmeldknop BLIJF OF DE HOOGTEBinnen dit account kun je een optie op een woning van fase 1 of 2 aanvragen.

KLIK OP ONDERSTAANDE INTERACTIEVE KAVELKAART

De woningen

Historie als bron van inspiratie

Land van Anna bestaat uit drie deelgebieden: Aan de Leij, In de Velden en Rondom de Fabriek. Elk met hun eigen identiteit in zowel landschap, sfeer als architectuur. Op bovenstaande vogelvlucht is aangegeven waar welk deelgebied zich bevindt. Klik op een deelgebied en maak kennis met de rijke woonsferen die Land van Anna straks kent.

Fase 1 bestaat uit vrijstaande villa's, appartementen en kavels in deelgebied Aan de Leij en twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen in deelgebied In de Velden en in fase 2 (deelgebied Rondom de Fabriek) komen herenhuizen en rijwoningen. De verkoop van fase 1 en 2 is in volle gang!

Persoonlijk contact
Wil je meer informatie ontvangen, een afspraak maken of teruggebeld worden. Je kunt je vraag stellen aan Van de Water Makelaars of hen direct een vraag stellen via het digitale formulier. Zij nemen zo snel mogelijk contact op.

Aan de Leij

Aan de voet van het meanderende Beekdal van de Nieuwe Leij vind je het meest exclusieve deelgebied: Aan de Leij. De beek verschuilt zich voor een deel ook achter het groen van de tuin van Huize Anna. Hier bevindt zich een prachtige strook van royale villakavels, vrijstaande villa’s en luxueuze...

In de Velden

In de Velden is het natuurrijke dorpse buurtje van Land van Anna in Goirle. In dit deelgebied komen ruime woningen aan mooie lanen, midden in het groen. De natuurwaarde in dit gebied is groot en de sfeer wordt, naast het dorpse karakter, bepaald door een sterke relatie met de natuurtuin. Het...

Rondom de Fabriek

De prachtige natuur omlijst de historische elementen van het deelgebied Rondom de Fabriek. Dit deel van Land van Anna heeft een industriële en ambachtelijke woonsfeer – die refereert naar de historie - zonder daarbij in te leveren op het groen. De karakteristieke sheddaken hebben een prominente...